Nema problema UNICORN, zvacu veceras baku u Priboju (ne Doboju), da mi kaze kako se zvao svestenik. Gledacu da ti nabavim i njegov broj telefona, a teracu baku svog decak da mi se kune, da je svoijm ocima videla kako jede prsutu, posto je jako pobozna zena, nije "sljam" poput mene. Tako da, ako ja pljujem crkvu zato sto je mrzim, onda ona to nikada ne bi uradila, zasto sto je se plasi.
Izvini molim te, a sta je nelogicno da zene beze od pohotnog matorca, koji je u ranijim danima bio shvalericna? Trebaju da legnu na ledja na sred ulice, rasire noge, jer je dosla svalercina omatorela? Meni ne smeta, degradiraj sve sto sam rekla na urbanu legendu, sto se mene tice, ja lazem.
A gde sam ja to napisala da je katolicka crkva cvece? Da li je ovde vecina Srba pravoslavne ili katolicke vere i koja crkva direktno tangira Srbiju? A to koliko je pedofilija rasprostranjena u Srbiji, bilo u crkvi ili uopsteno, vecina nas nema blage veze, jer se o tome ne govori kao da je cist otrov.
Sada, kada su lagano poceli da hvataju taj ljudski sljam, svi su uuuuuzasno frapirani cinjenicom, da eto, "i nasi popovi pipaju decu". Pipaju oni moj *cenzura*! Isfrustrirane, sexualno devijantne osobe, koje negiraju svoju prirodnu potrebu (sex) i oslanjaju se na deo Biblije, u kome je zabranjen "sex sa ocem, bratom, snajom, majkom", ali "nije explicitno zabranjen sex sa rodjenom decom ili decom uopste".
Nije me briga da li je Pavle bio u pravu ili nije, Pavle je duhovni vodja pravoslavnih Srba i on nema apsolutno nikakvo pravo da govori i mesa se u zemaljska, politicka pitanjima.