|
Citat: Autor citiranog posta georgie |
|
|
|
|
|
.................................................. .............XRISTOS VASKRSE , RADOSTI MOJA :-))) |
|
|
|
|
....imas ti kalendar? Malo si poranio, ili zakasnio

.
Kako god: "sjediniti se sa Bogom u ckrvi"....
Ne znam da li mogu da se iskontrolisem, da ne napisem sve i svasta o toj istoj crkvi. O toj grupaciji malicioznih, prevrtljvih, licemernih, debelih, pedofilnih "muskarcina", koji se coveku smeju u facu, dok mu iza ledja siluju decu, uzimaju pare za secenja kolaca, krstenje, vecanje, opelo, truju duh, ne drza "casni post", vec je u kuci bake mog decka pravoslavni svestenik jeo prsutu za vreme posta o Bozicu, a ljudima nadju za shodno soliti pamet, kako se i sta treba raditi. Uz to, u mestu Banja kod Priboja, u kome zivi baka mog decka, covek koji je bio najveci shvaler i od koga su sve zene bezale glavom bez obzira je bio svestenik. Znam to, iz proverenih izvora, baka mog decka redovno ide u tu crkvu na Banji, tj. manastir.
..Kakve veze ima Bog (ako se vec moze naci samo u crkvi) sa politickim pitanjem Kosova? Ili je normalno da patrijarh srpski, gosin Pavle, o svom govoru o Bozicu (OVE GODINE) govori o tome, kako Kosovo ne istupiti van drzavnih granica Srbije????
Sta je SPC? Politicko-fundamentalisticka organizacija? Da, za mene jeste i to odavno.