DiskusijeNET - eX YU - zajednica - Pogledajte jednu poruku - Diskusije o Kosovu
Pogledajte jednu poruku
Old 22.10.2006, 11:17 AM   #27
Achilles

Achilles's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 11.08.2006
Godine: 26

hahaahha e ivana ti stvarno ne znas istoriju. Srbe su u krajnu naselili turci da bi se odbranili od austriske imperije. Mozes i na wikipediji da citas o tome. A to je bio neki... 18ti vek, 19ti ne znam ni sam. I tada su dosli tamo, a ne posle drugog svetskog rata lol.

Pazi ivana ja sam ti najrealnija osoba sto se ovoga tice, zaista nisam nacionalista reci cu ti kako jeste. Pojedini srbi pricaju, kako su u krajni tamo uduvek bili srbi (sto je netacno), a hrvati obrnuto, da su tamo dosli u skorije vreme lol, sto je takodje netacno. Istina je ovo gore sto sam napisao.

A inace, ja ne mislim da je krajina trebala da bude nezavisna drzava. Mislim da su srbi trebali da prihvate ponudu hrvata 91ve godine (ili 92ge ne znam tacno), gde su hrvati nudili srbima, da krajina ima svoju zastavu, svoju policiju, i da ima neku malo vrstu autonomije. Ali da to bude hrvatska i dalje. To je za mene bilo idealno resenje.

Nego... Ivana, ne shvatas poentu. Poenta je, da tamo gde smo mi vecina, to niko ne racuna. Svi kazu "nema veze sto ste vi vecina vazno je cija je to teritorija", a sada kada je obrnuta situacija, pricaju "albanci su vecina, nema veze sto je kosovo srpsko". Pa jebote dokle vise! Koliko to ima smisla majke ti?

Poslednju izmenu radio/la Achilles: 22.10.2006 u 11:41 AM.
Achilles nije na forumu   Odgovori sa citatom