|
|
|
|
|
|
|
Prvo da kazem za one koji ne znaju, da ja sebe ne smatram nacionalistom, apsolutni sam demokrata, uvek sam bio.
Znate sta mi ide na zivce, sto sad kad su tamo vecina albanci, onda svi (medjunarodna zajednica pre svega) govore "pa oni su vecina, necemo valjda vecini da govorimo kako ce da zivi!"... OK..ajde neka bude tako, ali cekaj onda, sto ste nam dali sankcije kad su srbi hteli da otcepe republiku srpsku krajnu u hrvatskoj? I mi smo tamo bili vecina 80%, a svet je rekao "a ne ne, to je hrvatska, ne mozete vi da se otcepite". Sto onda ne dozvoljavaju republika srpska da se odvoji? I tamo su srbi 90%? A?
Pa mislim odlucite se vise jebote, kad nesto nama ide u korist pricaju jedno, a kad ne ide onda totalno drugo. Za krajnu je bilo "a ne ne, molim vas, to je hrvatska, nema veze sto ste vi vecina" , a za kosovo "nema veze sto je to srbija, albanci su vecina". Pa jebote dokle vise! :mad: |
|
|
|
|
Oko Kosova se zaista ne želim mješati jer zaista nemam pojma šta se dole dešava i kako stvari stoje...
Ali moram nešto da kažem na srpsku krajnu... izgubili su ju srbi!!! znamo kad, znamo zašto! mislim da je glupo sad vaditi ratne priče van, jer me taj rat zaista ne zanima... ali zna se gdje su granice Hrvatske i zna se kada su Srbi naselili Krajnu (nakon drugog svjetskog rata)... zbog toga ako hrvati nisu tražili dio srbije... npr. vojvodinu gdje je prije živjelo jako puno hrvata... hmmmm... zašto bi mi dali krajnu?