Ne ne, ni ja vise nisam mogla da previdim, koliko su njih dve prisutne na ovom forumu.
Ne prodje bukvalno dan (pod uslovom da sam ovde), da neko od diskutanata ne spomene ove dve ..."pulenke narodne muzike".
U svakom slucaju, ovo je thread gde mozete napisati vase misljenje o bas tim "damama". Mislim da se moje misljenje najbolje vidi u prethodnih par recenica :D.
Dakle:
Ko je bolji?
Ako vec morate da birate izmedju dva (dobra) (zla) (ovo u zagradama citati po muzickoj orijantaciji, prim. prev.), onda da vam predstavim obe opcije, iz mog ugla i koliko ja znam o njima:
Svetlana Ceca Raznatovic, srpska majka, udovica i najveca zvezda narodne muzike
Koliko ja kapiram, Ceca ima 30 i kusur godina i dvoje dece. Bila je udata za srpskog heroja pod imenom Zeljko Raznatovic,poznatiji kao Arkan. E sada, ovo je oficijalna izjava: Koliko je herojski pljackati banke po inostranstvu, ubijati u Bosni i opet pljackati (gle cuda!!!), to je politicki aspekt, ne bih da ulazim u to.
Preeeema nekim izjavama, Ceca bi, pod uslovom da joj naprasno prsne karijera pevacice narodne muzike, mogla da leci svinje u svom rodnom Zitoradju, jer je bar zavrsila srednju skolu, sto
jako cenim. (ovo nije ni ironicno, ni cinicno !!!) Bar je bila dovoljno prisebna da se skoluje, sto jako puno pevacica narodne muzike nije.
Ceca redovno izjavljuje, kako jos uvek voli svog mrtvog supruga (ovo je po meni oblik nakrofilije), i da od kako je on mrtav (valjda 7 godina???), nije imala ni jednog drugog. E sada, morala bih da pitam nekog sexologa, ali po meni to nije zdrav odnos prema svojoj sexualnoscu, posebno ne u tim godinama.
Kako god, ova pevacica poznata je po svojim "prirodnim" dojkama, tako da joj ja, u svojim neznim trenutcima, tepam "Moja Kravica". Neproporcionalno velike grudi na jako mrsavom telu deluju krajenje vulgarno i protiv svih estetskih pravila su, medjutim, to u Srbiji ne samo da prolazi, vec se kvalitetnim silikonima daju zaraditi silne pare.
Ceca je:
- Napunila Marakanu
- Napunila Usce
- Napunila skoro svaku dijasporasku kafanu*
- Bila malooooo u zatvoru
- Navodno ima jako bliske kontakte sa famoznim Zemunskim klanom
- Predsednica F.K Oblic, stim sto je pre par dana u novinama stajalo, da je navodno utajila par miliona evrica od prodaje nekog fudbalercica. Ko zna, ko zna.....Nikada mi to necemo saznati...
Jelena Karleusa - Najogrinalnija srpska ....sta?
Ova poznata i priznata pevaljka (ne pise svoje pesme, niti muziku, ne ume da peva, samim time nije cak ni pevacica, nego pevaljka, miljama daleko od muzicarke) je "rodjena Beogradjanka, jbt", od majke neke tamo i oca nekog pajkana tamo...
Kako god, kao i pulenka iznad nje, Ceca, Jelena se moze pohvaliti oooogromnim plasticnim grudima i jos vecim plasticnim usnama. Steta sto joj niko nije rekao, da se sa time treba prestati, pre nego sto postane dovoljno strasno, da moze glumeti u horor filmovima.
Poznata kao "Fashion Queen of Serbia", Jelena je pobornica poznatih svetskih kreatora, koji stavljaju poseban akcent na oblacenje prostitutki i slicnih "na pogled lakih riba", sto je naravno deo imidza celokupne srpske estrade. Verovatno bi joj dekolte jednog dizajnera tipa "Prada" bio suvise "a la manastir".
Niko tacno ne zna od cega tacno zivi Jelena Karleusa, jer je u poslednjih nekoliko godina poprilicno zatajila "sa glazbom". No ne lezi vraze: Jelena je bila udata za jednog od najbogatijih (a i "najsexiplnijih", da se ne lazemo) naslednika jedne od srpskih imperija. No kako to biva, brak puce, imperija puce, Jeca osta sama i ucveljenja, slomljenog srca (i kicme od onolih duda), Bane pobeze jadnik, sve se zavrsi time, sto on ima "dobru dusu".
Sada, koliko videh u temi "djani vs J.k", Jeca ponovo jase i to ne bilo koga, nego sportistu. Svaka cast Jelena, od neceg se mora ziveti

.
Ne znam da li je Jelena zavrsila srednju skolu, mada ni za osnovnu nisam sigurna. Ali kako god da bude, evidentno je da Jelena u skoli nije imala biologiju, kao ni etiku, a o estetici da ne pricamo. bio bi samo smesno.
Jelena je:
- nije napunila Marakanu
- nije napunila Usce
- napunila sve gastarbeiterske rupe sirom sveta*
- nije bila u zatvoru
- muvala se sa "sumnjivim licima", koliko sam skapirala neki joj je lik bio neka "faca mafijaska, pu pu"
-
izjavila da je njen polni organ njen mozak (sto dokazuje da bilogija nije pojam za nju, kao i da nema polni organ, tj. mozak)
.....neka bitka krene !!!!
* = dijasporaske kafane je jako lako napuniti, jer to moze i Mica Trofrtaljka. Zeljni otadzbine, kiselog kupsa i cevapa, odredjeni, sumnjivi karakteri svakog vikenda hrle u "folkoteke", u kojima u znojavom, sveobuhvatnom transu padaju ko sljive u g*vna, dok iz zvucnjaka tresti : "Kaaaad zamirisuuuuu...jooooorgoooo ...ooooooovaniiiii"