Pogledajte jednu poruku
Old 17.07.2007, 05:07 AM   #1
Aenima

Aenima's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 11.10.2006
Default Tesko li je, dado more, globalni moderator biti!

Dragi tato, draga mamo, draga dado Lilit

Moram da vi prenesem veliku ves': Onomad sam postala globalni moderator na diskusije.

E sade, vi sigurno neznate sta je to: To ti je kad ti ides na internet (to se radi sas komjuter) i onda tamo pricas sas ljudima, ali pajzis da niki nista ruzno ne napise.

Moram da vi kazem da je sve lepo i dobro, dobro nas 'rane, redovno nam gazde (jedna se zove Opasna_devojka, a drugi se zove Daki) daju pasulj sas suva rebra. Znate da to najbolje volim da jem. Kiso kupus jos nema, zna tatko da za to treba vreme. Kaze mi ova opasna onomad, da treba da se potopi kupus al oni to neznadu. Ako moze mamo da posaljes jedno burence od 20 kila da jemo kao ljudi. Jos kad bi mogla da zavijes neku gucicu (sarmu, prim. prev. gmaz) jer svi iz tima mlogo volimo sarmu da pravimo, al mi se nikako ne izmetne onako masna ka tvoja.

Inace smo svi zdravo i dobro, radimo puno. Kaze opasna_devojka ako nas vec rani, moramo nesto i da radimo. Malo me ukocila krsta od sedenja, pa ako mozes sejo Lilit da vidis sa Milotijem, da nazove Kamenku, da Kamenka pita Dusanku, dal moze njojzin Milovan da me malo gazi kad dodjem kod kuce, da me ispravni.

Bas mi zao sto njima crkla mecka, jer me Milvano mecka najbolje ispravljala.

Spavanje bas nije najbolje jer spavamo u jednu supu, a dosta vuce promaja pa mi stalno naladjene slabine. Kaze gazda ovaj muski da ce da nam da nove krevete, kad pocne da naplacuje dolaza na taj internet, sam ja neznam dokle ce da cekamo. Nateko mi desni krajnik, jeL ja uvek spavam na levu stranu, pa me osajatila onomad promaja, jeL sam se otkrila, a spavam pored prozora.

Sejo Lilit ako si isplela one vunene carape sto si pocela kad sam otisla od kuce dami saljes, sigurno ce mi bude toplo u nji. U turi mi u paket neke gace jel ovde sve na ruke peremo. Ima jedan potok u ovaj grad zove se Dunav. Tamo nam opasna_devojka odnese korita, kamenje ima koliko ti volja, pa mi tako peremo. A ince pravimo cedj, kao sto je pokojna nana radila, turimo pepo sto ostane od cigare u vodu, pa tako peremo odelo. Turi mi neke gace jel mi sve ove sto imam postale sive od pepela, a onaj njin Dunav mlogo umazan. Svasta bacu ljudi sas mostova.

E tako ja neznam sta vise da pisem, al vam saljem pola svoje plate, da kupite novu frezu i onaj cirkulator za drva sto onomad urnisao komsija Zivorad. Za cekicar za kukurz mora se jos ceka, a nije ni secer u vodu, berba ce tek da bidne u seMptembar. Javite mi kako rodilo zito i jel se ocekuje dobra berba ove godine, jel cete da uzmete nadnicare da platite il cete da vratite kdo nadnicara poso, da idete tamo kod nji da berete.

Sejo Lilit, zaboravila sam da ti reknem, da mi posaljes jedno pakovanje kafetin. Od ovih televizori, sto stoje na kompjutore oce mlogo glava da me boli. Kaze opasna devojka da ima neki novi tanki, al nema pare da nam nabave te, nego moramo svi da koristimo one velike budze, mozes konja sas njima da ubijes.

sve ve voli i ljubi vasa cerka gmaz, posebno tebe sejo Lilit.

Ostante mi zdravi i veseli.

Poslednju izmenu radio/la Aenima: 17.07.2007 u 05:09 AM.
Aenima nije na forumu   Odgovori sa citatom
Marketing: