Čovjek uhvaćen kako vodi ljubav s biciklom...
Duga seksualna apstinencija neke muškarce zaista može navesti na razne "nečasne" stvari, ali sve je dobro dok ne stradavaju djeca, životinje ili pak mrtvaci. U krizi je bio i Robert Stewart no dosjetio se načina kako iz nje izaći. U hostelu u kojem je boravio bio je sam, sam u sobi s biciklom.
I Robbie je shvatio da bi i jedan obični bicikl mogao zadovoljiti njegov pojačan seksualni apetit. Skinuo se gol i počeo simulirati seks s "dvokotačnim prometalom", a sve su to kroz prozor vidjele i dvije zaposlenice hostela, i on je znao da ga one gledaju. Užasnute djelatnice su pozvale čistače koji su ušli u Stewartovu sobu i 51-godišnjeg pohotnika uhvatili na djelu.
Nije precizirano na koji je to način Stewart vodio ljubav s biciklom, no sigurno je to da je čovjek zaradio prekršajnu prijavu za "bizarno seksualno uznemiravanje". Upitan da komentira svoj čin, Robbie je rekao:
"Pitajte čistače koji su mi upali u sobu, oni će vam ispričati. Ja ne želim o tomu govoriti, oni sami znaju koliko im je bujna mašta. Sve je to smeće, puno smeća".
Ovime je Stewart opovrgnuo optužbe koje mu se stavljaju na teret no nepobitna je činjenica da je nađen potpuno gol dok je "jahao" svoj bicikl i zbog toga će mu se biti teško braniti pred sudom.
klik