Iskreno, ne znam, pokusavam da sklopim to sad, uspecu, samo da sazvacem...
Moguce da je tako kao sto kazes... moguce da voli u ludilo, ali isto tako verujem da je moguce sagledati i raclaniti to dvoje... mislim da su mnogi indusi koji se bave meditiranjem i izdvajanjem iz svog tela, upravo astralno to i uspeli, a mislim da nisu poludeli, ili ih bar mi tako ne smatramo...
iskreno, ova tematika mi je razumljiva, i dobro je da kazem osecam, tako da ne znam ni sam da objasnim tako kao sto ja to vidim, ali i te kako je razumem, sad sam kontradiktoran, ali upravo je tako...
Dalje sto se tice cetvrte dimenzije, ne mozemo u "potpunosti" da je sagledamo, da je racunamo, da, ali sto kazes da je zamislimo, pa postoji jedno prosto objasnjenje samo ko je koliko spreman da udej da pokusa da zamisli :D predpostavljam da znash :kocku u kocki" model , koji to prosto i lepo prikazuje, ( mada naravno nije to to... ) ali sagledavanjem druge dimenzije, lako se shvata besmisao shvatanja cetvrte :D zar ne :D ali d, moze da se prestavi i da se priblizi shvatanju iste, ili bar pokusaju istog...
|
Citat: Autor citiranog posta Aenima |
|
|
|
|
|
Dakle, ako um pokusa da realno sagleda astralno stanje svoje duse, mora da zamisli beskonacnost. Kako moze jedan um, koji nije u stanju da zamisli 4 dimenzije, da sagleda nesto, sto je naizgled beskonacno?
Normalno, ovde idemo od stavke, da je Dusa besmrtna.
|
|
|
|
|
ovaj deo je editovan, nisam ga odmah video :D
pa ne znam , pazi, postoji beskonacnost u tri dimenzije, nadam se da to mozemo da prihvatimo, dovoljno je sazvakati malo kosmos koji poznajemo, ( mada je opet pitanje jeli je beskonacan) to ne mora da podrazumeva da moramo da isto tako shvatimo i 4 -tu dimenziju... koja je ban okvira naseg i vidnog i fizikog polja...
Izgleda da ima malo vise vrsta beskonacnosti u raznim prostorima i vremenima ( kao poseban vid dimenzije ) :D
A opet, moram da dodam, da mozda beskonacnost ne postoji, samo dokazivanje cetvrte dimenzije, ponistava beskonacnost, jer treca je konacna i upravo cetvrta je taj kraj trece, kao sto mi lepo ogranicavamo drugu ( duzinom i sirinom) i imamo za nju i pocetak i kraj...
Ili je beskonacnost, samo u broju dimenzija, jer postojanje tri, i dokazivanje da postoji cetvrta to vodi u prilog tome...... Ne znam, zabole me glava sad :D lol