Pogledajte jednu poruku
Old 08.07.2007, 04:28 AM   #1
UNICORN

UNICORN's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 10.08.2006
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku UNICORN
Default Smesne izjave i ostale nebuloze... :D

Ovde mozete izjave slavnih licnosti iz sveta i sa nasih prostora da upisujete, sa televizije, iz knjiga itd, itd...
Ja cu odabrati, mnogo dobrih citata iz jedne knjige, u stvari ta knjiga i jeste u stvari zbir lupanja ljudi iz tog sveta, od shunda do politike i dalje...

- "Mir je neizbezan" - Slobodan Milosevic Predsednik Srbije, u pismu Aliji Izetbegovicu(avgust '95)

- "Moje je tvrdo uverenje, bolje sporije ali brze..." - Vojislav Koshtunica Kandidat za premijera (2004)

- "Kad sam videla ko sve boluje od gripa, odlucila sam da ga nikad nemam" - Akademik prof.dr Mira Markovic predsednica direkcije JUL-a

- "I poslanici su jedna vrsta ljudi" - Vojislav Koshtunica presednik DSS

- "Bez novca se ne moze, ali nije bitan faktor u zivotu" - Nemanja Vidic fudbaler Crvene Zvezde

- "Imao sam nesrecno detinjstvo, a i u skolu sam morao da idem" - Tomislav Nikolic predsednicki kandidat

- "Da bi mi se svideo, muskarac mora da ima sve sto ja nemam, da je smiren, fleksibilan, da ima nesto u glavi..." - Maja Nikolic pevachica

inace sakupljeni citati su iz knjige "NIJE SRPSKI LUPATI" - Antologija savremene srpske gluposti (1)

Nastavak sledi... :D