|
|
|
|
|
|
|
crno, tebi svaka chast. Ja bih to isto ( i to rado uradio ) da sam na tvom mestu.
|
|
|
|
|
i ja to isto radim iz zadovoljstva, verovali ljudi ili ne.
ne znam koju si skolu zavrsio ali ako zelis otici u inostranstvo i ako ti se recimo svidja norveska a imas medicinsku skolu ili zelis vanredno da je zavrsis, imaces svu moju potrebnu podrsku, pomoc, savete, sve sto ti je potrebno pre i pri samom dolasku ovde i trazenju posla. to je ono sto ja mogu da pomognem.
MARIL jeste svakom svoja muka najveca, ali ja uvek kazem d aje ljudima u bosni i srbiji jako tesko, ali isto tako stojim iza toga da svako ko zeli moze da ode ako iskreno zeli, pogotovo ako ima bilo koga tamo gde treba da ode.
ja spadam u grupu koja nije nikad htela otici niti je imala zelje i kad mi je pukao film rekla sam samo da idem i eto nisam odustala sad kad ovde imam koliko mogu za ovo vreme zadovoljna sam, ali kako sam uvek govorila nigde nije kao medju svojim narodom to i sad kazem, ali sam uvek govorila.
jedina razlika izmedju mene i ljudi koje znam ovde recimo sto ja za ove mesece nisam pokondirila kao oni (pri tom to nneki i sami priznaju), a nadam s ed ani necu jer uvek ce mu neko reci ako pocnem slucajno