Tema: stranci
Pogledajte jednu poruku
Old 04.07.2007, 02:48 AM   #19
Alexa76

Alexa76's Avatar

Status: Banovani korisnik
Korisnik od: 30.05.2007
Godine: 31

Citat: Autor citiranog posta crno
View Post
montenegro girl u pravu si kako ja uvek kazem, sreca se ne moze kupiti i to je to.
sve ljkude koje volimo ne mozemo dovesti ovamo gde smo mi, ali isto tak ocovek se ne moze vratiti jer je popljuvao sebe i zahjebao sam sebe.

a ti alexa kao po obicaju preterujes.
polako nacicu lek za tebe tj ustanovicu sta ti je.

i to sto neces da pomognes svojima to apsolutno ne kontam, ako mogu ja koja sam u norveskoj jos uvek maloletna da odvajam i pomazem i to sa zadovoljstvom i osmehom onda ne kontam kak oto ne zeli neko kao ti ko pri tom kako kaze ima sve.

zatim, ti ces verovatno postati tipican stranac koje u svojim pricama sada kudis.

nadarvno nama ne padaju pare s neba ovde iu mucimo se poprilicno da ih zaradimo,ali mi IMAMO MOGUCNOST DA IH ZARADIMO I DA RADIMO ZA PARE A NE ZA OSMEH I DOBROTU!!!!!!!!!!!
Maloletna sa 21 godinom?
Cudno neko maloletstvo ;)
A i veoma je tuzno ustanoviti da maloletnica u Norge ;) zaradjuje i salje familiji u Srbiji. Da su srecna vremena tebi bi familija slala, jer si, kako rece, maloletna. ;)
Sada ti verujem da se mucis za svoj novac...i ja bih smatrao svoj rad mucenjem da imam 21 godinu, studiram, radim, a deo zaradjenog novca saljem u Srbiju.

No dete...ti imas 21 godinu, kupis suknjicu, helanke, karmin, naklopas se kod tvojih i jedina ti je jos obaveza da izogovaras jednu drugaricu a da drugoj otmes decka ;)
Ja sam, dok nisam dobio decu, pomagao i to MNOGO...vise od svojih mogucnosti.
Naime u familiji imamo 3 klinaca ciji je otac umro a majka nije bas najsposobnija...a zive na selendi ovoj poslednjoj
Da bi se deca kako tako obrazovala resi cela familja da ih pomogne...ujak general pred penzijom, tetka sa nekih 4-5 stanova u Beogradu kao i 2 lokala...i ja?! (a njihova deca ne moraju...rekose...)
Nije bio problem..jos je bilo vreme marki..pa se slalo...
Ispostavilo se da ja, kao relano najsiromasniji od njih, dajem duplo vise nego svi ostali zajedno...jer su se svi vadili "da je kriza"
E onda zavrnem slavinu...nedam ni cent..i zamisli..opet su tim klincima, sada i bez moje pomoci, uplacivali i za smestaj u prvom gradu proed sela, i za hranu i za knjige....
O cemu se radilo?
Pa o tome sto su svi bili misljenja da najveci teret treba da padne na pleca....-onog ko zivi napolju!....iako ostatak familije koji se zdusno slagao da svi zajedno pomognemo prilikom prvog pribiranja love poce da kuka kako se nema, drugi deo poce da prica kako eto i sami imaju decu pa mroaju u njih da ulazu...E pa poucen time kakvi su svi bili tada...sada ja pricam bas tu njihovu pricu nekadasnju "izvinite, imam decu, moram u njih da ulazem"..i u goste kada odem u Srbiju idem sa buketom cveca i sa flashom pica.
Oni koji vade odmah stotine eura da bi kupili ljubav familije ce kad tad udariti glavom o zid ;)
Ti si jos mlada em koliko vidim tek si otisla napolje

Kada dobijes decu, akda budes malo zrelija..ukapiraces o cemu pricam
Alexa76 nije na forumu   Odgovori sa citatom