Pogledajte jednu poruku
Old 01.07.2007, 07:57 AM   #33
crno

crno's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 29.04.2007
Godine: 23

Citat: Autor citiranog posta _Anna_
View Post
Kad svi imate, hocu i ja:D

1. Ime osobe sa kojom ste se prvi put poljubili? [b] Radovan
2. Koliko zvezda ima po vasem misljenju svako od nas? jednu. jedna beba jedna zvezdica
3. Opisite savrsen jastuk? samo da nije premekan i da je veliki
4. Na stolu ili pod stolom? na
5. Vas moto? ko zna zasto je to dobro
6. Najjaci udarac? ajmeee izdaja prijateljica, i usputno smuvavanje s deckom u kog sam bila zaljubljena i ima ih jos brdo.
7. Najcesca psovka koju koristite? jebem ti sumpor
8. Rec koju najvise volim? onu koju sam prvo rekla "tata" i "hvala" jos jedna ne smem je reci )
9. Rec koju najvise mrzim? mrzim kad me ljudi nesto mole i onda ih ne mogu odbiti nikako i uradim im to, iako je nekad cak za mene stetno recimo
10. Kad se pogledam u ogledalo, vidim? budalu
11. Omiljena titula? da sam legenda
12. Da krene da mi gori kuca, iz kuce poneo/la bi? zive ljude i uspomene
13. Kad zazmurim vidim? srecu, mir, spokoj, ljubav
14. Kad otvorim oci vidim? realnost surovu
15. Ja sam: Filozof, Umetnik, Realista, Pesmista, Optimista, Zanesenjak, Priorodnjak ili nesto deseto? filozof, umetnik, realista, zanesenjak pomalo u nekom stvarima, veliki prirodnjak, prevelika budala i dobra osoba
16. Mislim da sam iznad ili u proseku? ne volim prosek, uvek sam ili dno dna ili na vrhu
17. Od vecine razlikuje me? moja osobenost, i to sto sam ja JA uvek, iskrenost
18. Da moram da se odreknem jednog dela tela, to bi bio? bubreg
19. Da moram da dodam jos jedan deo telu, to bi bio? srce
20. Dubine koje nisam dosegao/la? dno mora iz podmornice gledano (realnost) iskrenu ljubav (malo snova)
21. Visine koje nisam dosegao/la? mont everest
22. Najgluplja misao? ja je neznam ali mi tata kaze da je to bila moja misao da odem u afriku u plemena i lecim ljude od side i ostalih bolesti iradim prevenciju istih
23. Najdraza pohvala? kad sam diplomirala za farmaceutskog tehnicara i pohvalila me ta profesorica i naravno tatina pohvala (to nam je godinama bila zajednicka zelja da ja to zavrsim, bio je presrecan, i to me je ucinilo srecnom vise nego diploma)
24. Najgora ukora? ne znam
25. Ocena iz osnovne skole ili srednje koju sam zapamtio/la? polozena neuropsihijatrija zadnji dan skole (nisam pre jer sam celu godinu profi lupala kontru i zainatio se covek celu knjigu sam morala napamet d anaucim, bukvalno receno) i 5 iz engleskog za koji sam se mucila ko stoka
26. Moje sujeverje se ogleda u? nisam sujeverna
27. Moj mali ritual? nemam ga vise nekad je to bila jutarnja kafa i cigareta, sad mozda samo sredjivanje stopala ali i to nije to
28. Moj talenat? imam ih mnogo, ali za gitaru nazalost ocito ne!!!!
29. Totalni sam antitalenat za? laz
30. Recenica koja mi se urezala u pamcenje? "Nisi svesna koliko vredis"!! "Ne lazu svi i nece te svi samo povrediti"
31. Ja za 10 godina, relano je? da cu biti uspesna zena i imati normalan zivot (ljubav tu ne ubrajam, pojma nemam da li je realna ili ne ali ne mislim to uspesna da znaci da cu imati nekog ako bdes uper ak one, jbg bicu na drugim poljima)
32. Ja za 10 godina, nerelano je? da cu imati sve sto zelim na svetu
33. Da mogu da biram bio/la bi? nebi se menjala bila bi ovo sto jesam samo mozda malo shvatljivija na nekom poljima, dozvolila bi da mi se dokaze suprotno, i verovala u neke stvari
34. Da sam profesionalni ubica, prvo bih smaknuo/la? ljude koji zele zlo
35. Da sam slikar nasilikao/la bi? nisam slikar bas ali umetnik na tom polju jesam i uvek slikam pejzaze, mirne slike i td mrtvu prirodu
36. E da je dosta, dosta je Ako imate nesto da mi kazete, recite, ako ne...pff...onda sta da vam radim Nema kraja, ovo je tek pocetak!!!!
svidja mi se tvoj spomenar jer je drugaciji inace ih ne popunjavam

ko zna bre d ami kaze kako da ovo normalno izgleda tj da se vidi gde je kraj citata a gde moj text, ovo me ovako nervira strasno
hvala

Poslednju izmenu radio/la crno: 01.07.2007 u 07:59 AM. Razlog: idiot
crno nije na forumu   Odgovori sa citatom