Tema: Zene vozaci?
Pogledajte jednu poruku
Old 16.10.2006, 03:33 PM   #21
anja007

anja007's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 27.08.2006

Citat: Autor citiranog posta Achilles
View Post
ahahahah :biggrin:
Achilles ja sam polagala voznju u nemackoj, onda kad nisam znala ni jednu rec da izustim na tom jeziku.Imala sam pak muda za to, za razliku od nekih koji nemaju cak ni dozvolu.Polagala sam kod coveka koji je znao nas jezik, a nije hteo da prica sa mnom srpski vec nemacki da bi me sto vise utucao i nabio mi strah.Za razliku do drugih ucenica, ostala sam kod njega do kraja, bilo je mucno ali se ispalatilo.Mislila sam da ce nervno da me unisti,jer mi je svaki semafor menjao drugu brzinu miseci da ne vidim, i blamirao me pred prolaznicima.A htela sam dozvolu posto poto.A onda je ostalo da biram, ili da on mene da makne ili ja njega.Za trece polaganje kod nas se ide na test za idijote.Auto sam mu slupala namerno (novoga bmw) jer nije bilo drugoga nacina .Posle tog fanaticnog sudara odjednom sam bila sposobna za polaganje (po njegovim recima) i dobila dozvolu.
Od tada iz auta ne izlazim, toliko da znas, da mi se ne hvatas za svaki napisani tekst.A ti ako imas muda pravi dozvolu pa se javi kad polozis.
anja007 nije na forumu   Odgovori sa citatom
Marketing: