Pogledajte jednu poruku
Old 24.06.2007, 07:49 PM   #138
crno

crno's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 29.04.2007
Godine: 23

Citat: Autor citiranog posta Alexa76
View Post
Sta je gore pobilo ono u zagradi?
Pojasni?
Ja sam napisao da je za njega iskren samo neko ko je nesrecan ili neuspesan i odmah u zagradi napisao da se to ne odnosi na tebe recimo "(ne kazem da je devojka neiskrena niti neuspesna) "

Sta je tu onda pobijeno!?

A za iskustvo, brzo odrastanje...ne kazem da steti
Samo kazem kad bih se opet rodio opet bih voleo da sa 21 uzivam, izlazim, da me nista osim riba, fudbala i pica ne zanima
Tu se sticu neka druga iskustva ;)

Ja sam malo u fazonu "sve u svoje vreme"

Sa 7 igraj klikera
sa 10 treniras fudbal
sa 12 se pocinjes fajtati sa klincima iz kraja
sa 14 fajt+pice+ribe
sa 17 pa do 23-25 pice, ribe, izlasci, utakmice...ali nikada ne zapustas skolu
Posle toga naci pravu osobu, sa njom putovati i onda deca, stalan posao...i povlacenje iz javnog zivota ;)

No i jedan deo toga nema, ubrza neku fazu ili je ropusti..smatram da je mnogo izgubio

I naravno..i ako ovo sve imas a zivis u malom mestu do 50.000 ljudi, recimo Arandjelovac...znaj da si mnogo toga propustio ;)
hhahaaahah
rec je bila o nama troma samo i logicno da s eto odnosilo an mene ali kao sto rekoh. zavrsila sam s tim.
a ovo sto se tice vremena u odrastanju, pa svi mi imamo svoje vreme, i razlicito ga iskoristimo. u razlicitim periodima.
i sto se tice provoda pijanki klosarenja, zauvek cu ja biti ono sto jesam ono sto sam uvek i bila a to je covek klosar!!!
to sam aj debelooooo prosla, mozda kao ti a vrlo verovatno i vise.
za neke stvari sam sama bila odgovorna a neke su se tak odesile jer nisu mogle drugacije, nisam mogla na njih da uticem kao sto je npr. ukradeno detinjstvo-deo koji nikad neccu vratiti.
imam ja sve delove u zivotu alexa samo su oni malo brze se odijali nego kod tebe a oni najbolji i najdrazi ce zauvek da se nastave odbvijati bila ja udata ili en, imala decu ili ne, bicu ono sto sam s te strane tvojih faza,