Pogledajte jednu poruku
Old 23.06.2007, 10:55 AM   #12
teletabis24

teletabis24's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 24.09.2006

Citat: Autor citiranog posta snakeee
View Post
Kad neka zena ide da trazi posao prvo sto radi je sminka se do beskonacnosti-za mene to nije zena,vec *****.Prodaje sebe,svoje telo.....Nikada tako nesto sebi ne bih uradila,volim sebe....Moj odgovor je ne.Nazalost,svet je skrzo poremecen tako da danas kurve lakse dobiju posao....i pre muskaraca i pre zena.....
Teske rjeci, jako teske i nepromisljeno napisane. Znaci svaka zena koja drzi do sebe i nasminka se kad ide da trazi posao ili ide na posao je *****?
Ja sam musko i uvjek vise volim da vidim zgodnu zenu, dotjeranu, nasminkanu, okupanu, urednu, na stiklama i takvu bi uvjek primio prije nego one bez sminke, bez frizure, bez garderobe...sto vise lici na muskarca nego na zenu. Pitas za pamet, znanje itd..? Polako, sve se nauci. Ni oni sa fakultetom ne znaju sve na pocetku pa nauce kroz posao, tako ce i ta nasminkana da nauci. A da ne pricam da tje da mi bude ukras firme i da ce musterije da dolaze...pa i zbog nje. Prije cu zaposliti nju nego nekog gabora ili prosjecnog muskarca ako vec nije radno mjesto namjensko za odredjeni spol.

Ja rece sta bi primio u firmu a sad i da odgovorim na temu.
Nisam siguran da zene dobiju prije posao od muskarca. Ima danas i muskaraca koji su i pametni i zgodni i prodorni i jako brzo skacu sa ljestvice na ljestvicu, tako da sve je to relativno. Kao sto neko rece ovisi i od sredine i od posla pa i od poslodavca.
teletabis24 nije na forumu   Odgovori sa citatom