Pogledajte jednu poruku
Old 21.06.2007, 08:40 PM   #1
crno

crno's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 29.04.2007
Godine: 22
Default iznajmljivanje stana u cuvenoj dijaspori

e pa zanima me misljenje ljudi u dijaspori kako su oni dosli do stana i koliko su imali poteskoca oko toga, ako iznajmljuju stan od tih ljudi u cijoj drzavi zive???

naime,
ovde stvari ovako stoje, pod jedan depozit koji mora da se plati i koji je u visini tri mesecne kirije, a mesecna kirija je najmanje 1000evra za dvosoban stan ( jedna spavaca soba spada u to samo), i znaci mora se odma dati stanodavcu najmanje 4000 evra.
i sad imas pare imas sve i nemoguce je prosto naci stan, naime ima stanova naravno i gledaju se svakodnevo po tri najmanje ali jednostavno nikako ga naci, a ispunjavamo sve uslove osim da imamo norvesko drzavljanstvo, sto se negde trazi pod obavezno.
i znaci imas pare imas preporuke i ne mozes naci stan sto zaista zvuci neverovatno al ieto moguce, ljudi ocito jednostavno en zele strance.
zanimma me da li je tak osvagde ili je ovo izuzetak????

svi kazu tesko ovde crnci dobiju stan jer je vec dokazano da ostave rusvaj i da ih ovi bas nesto po tom pitanju ne vole jer su perfekcionisti, a ovi strasno neuredni i nemarni, ali eto ja nisam crnkinja a ni moja cimerka i nista od stana.