|
Citat: Autor citiranog posta Coyote |
|
|
|
|
|
laz ^^ i bacanje para.. da sam na tvom mestu uzeo bih 7900 GS koja je 30% bolja od pomenute 7600 GT .. i josh si u prednosti jer GS verzije su odredjene za clock,tako da kada ovu kloknesh dobjesh GT verziju onda nije bolja 30% vec mnogo vishe .. mislim da je oko 150 eura.. :D ali si na konjuuuuuu..pa sad ti vidi. |
|
|
|
|
Prva stvar ta kartica kosta oko 170 eura, a koliko se ja secam decko je pitao za kartice do 100 eura.
Druga stvar, ja bih preporucio 8800GTX cena je oko 580 eura, a ima da pojede 7300gt, 7600gt is 7900gs zajedno, a sto je najbitnije ne moras da joj skratis radni vek klokovanjem. i ako je 7900gs bolja od 7600gt, sto je logicno da bi noviji model trebao biti bolji, od 7900gt sigurno nije bolja. o cemu ti onda pricas? eto ja imam 7300gt, cena 7900gs je vise nego duplo, nemoj se dzabe truditi da pokusas da me ubedis da je ta karta duplo bolja.
e sad kad smo vec kod lazi, posto mi lazemo, pozdravi tvog drugara i poruci mu da malo preispita komp pre nego sto pusti neku zahtevniju igru u fullu. to sto njemu secka apsolutno me ne interesuje. ako mislis da ja lazem, izvoli dodji, pusti oblivion u fullu, i ako bude seckala, ja ti pred svima obecavam da cu ti pokloniti moj racunar (imam 1,5 gb rama)